Facebook inca n-a picat de tot, dar palpaie! Cele mai multe probleme sunt in vestul Europei

Niciun comentariu

Ziua de vineri 13 este cu ghinion pentru cea mai populara retea de socializare din lume, serviciul britanic de monitorizare DownDetector.uk anuntand ca numerosi utilizatori din intreaga lume nu-si mai pot accesa paginile de Facebook, informeaza express.co.uk si metro.co.uk.

Conform DownDetector, numerosi britanici au inceput sa raporteze probleme de utilizare a retelei de socializare in cursul acestei dupa-amieze. Probleme similare au fost semnalate si din alte parti ale Europei, in special in vest si din SUA.

Si in Bucuresti au fost raportate probleme, insa mult mai putine decat in marile orase occidentale scrie ziare.com

Utilizatorii se pot conecta la Facebook, dar postarile recente nu mai apar in News Feed si pe Timeline. Utilizatorii care incearca sa reincarce pagina de News Feed in aplicatia Facebook pentru dispozitive mobile primesc un mesaj de eroare in retea.

Aceste probleme ii afecteaza atat pe utilizatorii care acceseaza Facebook de pe sistemele desktop sau laptopuri, cat si pe cei care folosesc aplicatia pentru telefoanele mobile si tablete.

Site-ul metro.co.uk sustine ca mai afectate sunt profilurile Facebook ale firmelor si companiilor si nu cele ale utilizatorilor obisnuiti.

Numerosi utilizatori de Facebook au apelat la Twitter pentru a-si exprima nemultumirile cu privire la aceste probleme. “Se pare ca a picat Facebook-ul! Pot sa-mi vad poza de pe wall si cam atat. Si altii au aceasta problema” a scris un utilizator pe Twitter.

Alti utilizatori au recurs la glume: “Rugam persoana care s-a impiedicat si a smuls cablul de alimentare al serverului principal Facebook Group sa-l bage inapoi in priza! Multumim”.

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu