Enel se închide timp de o zi. Vezi de ce!

enel obtendra de endesa mas de 10 000 millones con el dividendo y la opv del 22

Toate Punctele Enel din judeţele Timiş, Caraş – Severin, Arad şi Hunedoara vor fi închise, joi, 6 aprilie 2017, pentru lucrări de mentenanță la sistemul informatic. 

 În celalalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după programul obişnuit:

       De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16.

 Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicatiei pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesand pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

 De asemenea, în sectiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html  sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract furnizare energie electrică. 

   În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM –uri ( bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în sectiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html  

 Precizăm că, pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

 

Categorie: arad
Tags: enel, importante, inchis, lucrari, stiri arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici