Emil Boc, candidat PNL la președinția României

Niciun comentariu
Un scenariu incendiar a fost lansat de deputatul Remus Borza pe pagina sa de socializare. Borza afirmă că la alegerile prezidenţiale ce vor avea loc anul viitor cel care ar putea avea sprijinul PNL ar putea fi fostul premier Emil Boc. Alianţa Vestului nou constituită i-a în calcul această variantă.

„Patru primari și toți liberali s-au unit într-o Alianță a Vestului care i-a speriat pe birocrații de la București. Primarii municipiilor Timişoara, Cluj-Napoca, Arad şi Oradea au lansat această alianță cu scopul declarat: atragerea de fonduri europene direct de la Bruxelles (…) Cele patru orașe care au constituit Alianța Vestului, la care, din ianuarie 2019, li se vor alătura municipiile Sibiu și Alba Iulia, reprezintă modele de bune practici în ceea ce privește administrarea comunității și absorbția de fonduri europene. Cele șase orașe sunt în TOP 10 orașe privind dezvoltarea, cifra de afaceri și PIB per capita, grad de civilizație, cultură și educație”, a scris deputatul Remus Borza pe pagina sa de internet.

De asemenea, deputatul mai afirmă că PNL ar trebui să se reabiliteze în faţa electoratului deoarece a scăzut în sondaje în ultima perioadă. Alternativa ar fi susţinerea lui Emil Boc în locul preşedintelui Klaus Iohannis scrie NapocaNews.ro

Category: mandri.ro
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu