Emanuela Loffredo – o solistă de excepție, pe scena CLASSIC MEETS ROCK în inima Cetății

Niciun comentariu

“CLASSIC MEETS ROCK în inima Cetății” vă așteaptă sâmbătă, 25 iunie, de la ora 20,30, în generosul spațiu al Cetății Aradului, evenimentul fiind dedicat Zilei Regimentului II Linie – Infanterie Arad,

Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Arad, dirijorul Giuseppe Carannante, solista vocală Emanuela Loffredo  şi violonistul Florin Gherghel vor fi vedetele unui mix gândit şi dedicat generaţiilor de fani ai rock-ului de ieri şi de azi, un rock în haine clasice, “recompus” şi etalat  în aranjamente semnate de Raffaele Minale.

Invitata specială – solista Emanuela Loffredo – va cuceri, cu siguranță publicul, atât datorită prezenței sale scenice, cât – mai ales – datorită calităților sale artistice extraordinare. Foarte cunoscută în peninsulă, cu o activitate prodigioasă în mari producții simfonice și de operă, dar și ca și colaboratoare la diferite emisiuni de radio și televiziune, Emanuela Loffredo va fi o surpriză impresionantă pentru publicul arădean.

La concertul de rock – simfonic “CLASSIC MEETS ROCK în inima Cetății” accesul publicului va fi liber, dar numai în baza invitațiilor care vor putea fi ridicate de la casieria Filarmonicii de Stat Arad (care funcționează în incinta Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, între orele 9,00 – 13,00) și de la sediul filarmonicii (intrarea din parc, între orele 16,00 – 18,00). Fiind vorba despre un obiectiv militar, precizăm că toate persoanele care vor ridica aceste invitații vor fi trecute pe listele speciale, iar la intrarea în cetate vor trebui să prezinte Cartea de identitate. Reamintim că accesul persoanelor cu cetățenie străină nu este permis.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu