Dupa multi ani Aradul beneficiaza in sfarsit de un eveniment pe masura ”Orasului Liber Regesc” (FOTO)

2 comentarii

Dupa multi ani Aradul beneficiaza in sfarsit de un eveniment pe masura ”Orasului Liber Regesc”.

Street Food Arad 2017 a fost o reusita. Din toate punctele de vedere.

Publicul prezent a fost altul. Altul decat cel obisnuit cu catlane si zacusca. Unul mai obisnuit cu lojele de la teatru si fin cunoscator al rafturilor din biblioteci. Unul care stie ca si jazz-ul modern e muzica si care poate inghiti o clatita cu inghetata pe muzica fara cuvinte a unui dj ciudat imbracat….

Organizarea a fost aproape nemteasca cu puseuri de bravo vis a vis de faptul ca toate locatiile erau conectate la apa curenta si canalizare cum de obicei NU SE PROCEDA in Arad.

Au fost si cateva comentarii negative cu referire la preturi. Dar nu multe. Probabil ca trebuie sa explicam noi (si o facem cu mult drag) ca pentru organizarea unui asa eveniment exista niste costuri enorme care se vor reflecta intotdeauna in pret,mai ales daca primesti bon fiscal de peste tot. Si mai ales daca intrarea este libera.

Una peste alta felicitari Primariei Arad, domnului Glad Varga initiatorul acestui eveniment, Politiei Locale care chiar si-a facut treaba impecabil si nu in ultimul rand tuturor celor implicati din partea administratiei.

O singura intrebare mai avem noi astia mandri aradeni. De ce dracu a trebuit sa asteptam atata timp sa primim si noi ceva de calitate ?????

 

Category: Arad
Tags: , , , ,

2 comentarii. Leave new

  • 6 lei bucata de porum fiert?
    35 lei cel mai scump hamburger?
    Eu va spun sincer, am fost la festival pentru muzica, iar cand mi s-a facut foame tot pe unirii m-am dus…

    Răspunde
  • Cu precizarea ca nu a fost festivalul Aradului sau organizat de catre Arad – a fost un festival itinerant la nivel national, care a poposit si in Arad pt. cateva zile…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu