Drept la replică Președinte CJ Timiș Titu Bojin

Niciun comentariu

Ca urmare a articolului publicat de mandri.ro în data de 18.01.2016, Elicopterul SMURD rămâne deocamdată la Arad, Președintele Consiliului Județean Timiș, domnul Titu Bojin, a declarat următoarele:

Nu este vorba de nicio campanie. Niciodată elicopterul nu a fost al Aradului. În urma discuțiilor pe care le-am avut la Ministerul de Interne s-a stabilit ca noi să fim de acord să vină elicopterul acasă, cu condiția ca noi să putem sprijini activitatea ISU cu alte utilaje necesare și pentru celelalte județe, inclusiv Aradul.

Domnul Țolea ar fi bine să se gândească la el și la ce val l-a adus în acea funcție. Nu am de ce să stau de vorbă cu el. Ar trebui să analizeze ce se întâmplă la el în județ nu să analizeze ce se întâmplă în Timiș, în Bihor sau în Caraș, pentru că și în Arad s-au pierdut multe proiecte europene.        

Anul trecut au fost aproximativ 60 de zboruri, dacă ar fi fost o singură intervenție pe zi personalul care a deservit elicopterul a avut 60 de zile de lucru în loc de 365. Trebuie să ne gândim dacă susținem ambițiile Aradului sau susținem o eficientizare a folosirii resurselor și a banilor publici. Se chinuie să-și facă campanie Adrian Țolea. Pe mine mă cunosc cetățenii județului, nu reprezint o soluție de moment, ca în cazul domniei sale. Mai mult de 70 la sută din intervențiile cu elicopterul au fost dirijate către Spitalul Județean Timișoara. Ministerul de Interne trebuie să hotărască. Sunt convins că ministerul și-a făcut un calcul din punct de vedere economic și din punct de vedere al afluirii unor județe către Spitalul Județean Timișoara”, a declarat Titu Bojin, președintele CJ Timiș.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu