Două arădence au murit într-un accident groaznic petrecut în Italia FOTO

1 comentariu

Două femei din Arad au murit, în urma unui tragic accident de circulaţie petrecut în Italia. Este vorba despre C.O.R, în vârstă de 35 de ani şi B.T.C, în vârstă de 30 de ani, care şi-au pierdut viaţa, după ce maşina lor, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Autorurismul în care se aflau cele două, un BMW Seria 3 de culoare roşie a intrat într-un zid. Cele două femei lucrau într-un club de noapte.

Accidentul s-a petrecut în această dimineață, în Italia, zona Treviso, în dreptul localității Ponte di Piave, pe un Drum Național.

Una dintre ele este fosta soția (Otilia) a fostului polițist Claudiu Dărăbuț.

SURSĂ: www.oggitreviso.com

Category: Arad
Tags: , , , , , , ,

1 comentariu. Leave new

  • ionut andronic
    martie 30, 2017 11:29 am

    Doua corvete carora li se suise banii si salamul de Veneto la cap.Selectia naturala este SFANTA. Femeile care se dau cu BMW si se cred Zeus nu pot fi decat stoarfe.Mai mult,una din ele ex maritata cu un infractor.Pentru cea de langa ea se aplica regula „spune-mi cu cine esti prieten,ca sa-ti spun cine esti”.Asa ca mai usor cu D-zeu sa le odihneasca si cu condoleante.Bine ca nu au bagat in mormant un nevinovat.La mai multe din astea ! Apropo,acolo soseaua era buna,deci despre ce vorbim ? Despre grandomanie,prostie si obraznicie Made in Romania.
    REST IN…PIECES !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu