Dosare penale pentru arădenii prinşi fără permis sau băuţi la volan

Niciun comentariu

În urma activităților desfășurate în trafic în ultimele 72 de ore, polițiștii rutieri au depistat mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii Secției nr. 7 poliție rurală Lipova au depistat pe raza localității Sâmbăteni, un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine pemis de conducere,

Pe DN79 A, pe raza localităţii Chişineu Criş, poliţiştii oraşului Chişineu Criş au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi având o alcoolemie de 1,01 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

A mai fost depistat în trafic, pe raza localităţii Zăbrani, un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii expirate din 28 aprilie a.c..

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

 

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu