Directoarea Hexi Pharma a fost reţinută aseară de procurori

Niciun comentariu

Flori Dinu, directorul general al companiei Hexi Pharma, a fost reţinută vineri seara de procurorii Parchetului General după apoximativ o oră şi jumătate de când aceasta a ajuns la sediul instituţiei, pentru 99 de fapte de înşelăciune în formă continuată, 29 de fapte de înşelăciune în formă simplă şi participaţie improprie la zădărnicia combaterii bolilor.

Aceasta a fost reţinută în dosarul Hexi Pharma, fiind prima persoană reţinută în acest dosar.

Directorul firmei Hexi Pharma, Flori Dinu, a fost ridicată cu mandat, vineri după-amiază şi a fost dusă la Parchetul General pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de suspect în dosarul dezinfectanţilor, afirmă surse judiciare citate de MEDIAFAX.

Flori Dinu a fost citată de procurori să se prezinte vineri la sediul Parchetului General, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Deoarece aceasta nu s-a prezentat pe parcursul zilei, procurorul de caz a solicitat unei echipe de politişti să meargă şi să o aducă pentru a fi înştiinţată în legătură cu noua calitate de suspect.

Flori Dinu este prima persoană care are calitatea de suspect în dosarul Hexi Pharma.

Joi dimineaţă, echipe de poliţişti au mers la sediul Hexi Pharma din bulevardul Octavian Goga, din Capitală, pentru a ridica noi documente, înscrisuri, necesare în cercetarea penală, au declarat surse judiciare pentr MEDIAFAX. Sursele citate spun că este vorba despre acte ce au rămas sigilate la sediul societăţii, iar acum, la dispoziţia procurorului care instrumentează dosarul, vor fi ridicate pentru analiză.

Acţiunea de joi vine după ce în urmă cu o săptămână poliţiştii au ridicat documente de la depozitul Hexi Pharma, din Mogoşoaia, de la trei spitale din Capitală şi de la sediul RENAR.

Joi dimineaţă, la sediul Parchetului General a fost chemat unul dintre avocaţii societăţii Hexi Pharma.

Anchetatorii caută date ce ar putea susţine indiciile pe care le au în dosar, fiind începută urmărirea penală pentru “zădărnicirea combaterii bolilor” şi “falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse”.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca. Parchetul General a anunţat marţi că moartea lui Dan Condrea a fost violentă, iar leziunile “constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri şi planuri dure, cât şi prin strivire de componentele unui autovehicul”.

sursa:www.mediafax.ro;

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu