Din nou la Vaslui: alai de nuntă, spulberat de un taximetrist (video)

O nuntă din Vaslui s-a transformat într-o “petrecere” la spitalul județean, pentru că un taximetrist n-a fost atent și a spulberat alaiul de nuntă când se îndrepta spre restaurantul unde trebuia să aibă loc petrecerea.

La miezul noptii, un taximetru a intrat în plin in grupul de 50 de oameni, care se indrepta spre restaurantul unde petrecerea era deja în toi, scrie Vremea Nouă. Șase persoane au fost rănite, dintre care una este în stare gravă.

Nuntașii, rude ale miresei și naților, se îndreptau azi noapte spre restaurantul “Clubul Pescarilor” din apropierea fostei fabrici Moldosin, când taximetristul a intrat cu mașina în plin. A spulberat mai întâi lăutarii și apoi câțiva nuntași. Șase persoane au fost rănite. Patru dintre persoanele rănite au ajuns la spital, iar alte două au primit îngrijiri la locul accidentului.

Cel mai grav a fost rănit toboșarul formației de lăutari, care a fost luat incoștient din drum de ambulanță, i s-au acordat primele îngrijiri, fiind stabilizat și transportat de urgență la spital. Nuntașii au fost la un pas să-l linșeze pe soferul vinovat, care a declarat ca nu i-a vazut pe cei 50 de oameni care mergeau pe marginea drumului, deoarece a fost orbit de farurile unei masini care venea din direcția opusă. Oamenii acuză taximetristul că se deplasa cu viteză mare, peste 100 km/oră și că este imposibil să nu vezi un alai de nuntă, cu lăutarii după el, pe un drum public!

sursa: www.romaniatv.net;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici