Dezastru pentru PSD (şi) la Oradea, unde candidatul la primărie are 2%

  • mandri.ro
  • mai 29, 2016
  • 0

Cel mai mare partid din Romania, PSD, are un scor de toata rusinea intr-un mare oras. Candidatul PSD este cotat cu 2% in sondaje.

Aceasta situatie se inregistreaza la Oradea. IRES a efectuat un sondaj de opinie pentru Digi 24, in luna mai, pe 1104 persoane de peste 18 ani. Sondajul are o marja de eroare de +/- 3 procente.

Candidatul PNL, Ilie Bolojan, conduce detasat in topul oradenilor, cu 59%, restul candidatilor nereusind sa treaca de pragul de 5%. Pe locul doi se afla Istvan Huszar (UDMR) cu 3%, el fiind urmat de Adelina Coste (PSD) cu 2%. Stefan Herchi (ALDE) si Horea Vuscan (PMP) au atras doar 1% dintre respondenti, iar Gyula Zatyka (PPMT) doar 0,4%, conform www.aktual24.ro.

La Consiliul Local Oradea lucrurile stau, in mare masura, la fel ca si la Primarie. 39% dintre respondenti au acordat votul lor PNL-ului, in timp ce PSD a strans doar 12%. Urmatorii pe lista sunt UDMR cu 8%, ALDE 3%, PPMT 1%, PMP 1%, UNPR 1%. candidat independent 1%, M10 – 0,2%.

Dacă am fi puţin răutăcioşi, sau mai bine zis realişti, PSD oradea întruneşte cam acelaşi procentaj cu cei de la Arad, cu tot cu candidatul lor Bulumac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *