Dezastru pentru PSD (şi) la Oradea, unde candidatul la primărie are 2%

Niciun comentariu

Cel mai mare partid din Romania, PSD, are un scor de toata rusinea intr-un mare oras. Candidatul PSD este cotat cu 2% in sondaje.

Aceasta situatie se inregistreaza la Oradea. IRES a efectuat un sondaj de opinie pentru Digi 24, in luna mai, pe 1104 persoane de peste 18 ani. Sondajul are o marja de eroare de +/- 3 procente.

Candidatul PNL, Ilie Bolojan, conduce detasat in topul oradenilor, cu 59%, restul candidatilor nereusind sa treaca de pragul de 5%. Pe locul doi se afla Istvan Huszar (UDMR) cu 3%, el fiind urmat de Adelina Coste (PSD) cu 2%. Stefan Herchi (ALDE) si Horea Vuscan (PMP) au atras doar 1% dintre respondenti, iar Gyula Zatyka (PPMT) doar 0,4%, conform www.aktual24.ro.

La Consiliul Local Oradea lucrurile stau, in mare masura, la fel ca si la Primarie. 39% dintre respondenti au acordat votul lor PNL-ului, in timp ce PSD a strans doar 12%. Urmatorii pe lista sunt UDMR cu 8%, ALDE 3%, PPMT 1%, PMP 1%, UNPR 1%. candidat independent 1%, M10 – 0,2%.

Dacă am fi puţin răutăcioşi, sau mai bine zis realişti, PSD oradea întruneşte cam acelaşi procentaj cu cei de la Arad, cu tot cu candidatul lor Bulumac.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu