Descoperire șoc în cazul Dan Condrea (foto)

Niciun comentariu

Descoperire bombă în cazul Dan Condrea la doar doi kilometri de accident.

Jurnalistul Radu Soviani a descoperit o scrumieră de la un Opel, modelul condus de Dan Condrea,  în condiițile în care acesta nu fuma.

“Am vrut să văd unde putea să întoarcă Dan Condrea făcând 13 ture (…). Cei care au fost acolo văd că nu e loc foarte mult să întorci, e un loc înainte de betonieră și celălalt loc este chiar înainte de calea ferată. Aici am tras pe dreapta și un prieten a zis hai să ne uitam… erau o mulțime de mucuri de țigară (…).Este o scrumieră pentru modelul Opel. Am chemat Poliția. S-ar putea dovedi că mai era cineva cu Dan Condrea. Este o probă extraordinară dacă se dovedește că scrumiera aparține mașinii lui Dan Condrea”, a spus Radu Soviani.

Chiar și așa, această nouă descoperire ar putea să nu dea totul peste cap. De ce? Pentru că mașina folosită în accident era o mașină de la firmă, de la Hexi Pharma, așadar cine a condus-o înainte de Dan Condrea putea fi fumător.

Pe de altă parte, cum este posibil ca scrumiera să fie găsită la doi kilometri de la accident? Există probabilitatea ca un martor să o fi luat-o și, într-un final, a aruncat-o pe câmp.

 

screen_shot_2016_06_02_at_22_10_33_61772900

 

Sursa:dcnews

 

Sursa foto:antena3

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu