Cum arată fetița care nu mănâncă altceva decât iaurt

Niciun comentariu

Emilie-Lea Hayward, o fetiță de doar patru ani din Marea Britanie, refuză să mănânce orice fel de hrană solidă și nici nu vrea să se atingă de dulciuri precum ciocolata, bomboanele sau înghețată. Tot ce vrea să mănânce e doar iaurtul cu aromă de căpșune sau zmeură.

 

De câte ori mama ei, Naomi(32 de ani) încearcă să îi dea altceva de mâncare, micuța nici nu vrea să audă și face crize de isterie. Chiar dacă îi oferă ciocolată, înghețată sau un alt iaurt, Emilie izbucnește imediat în lacrimi.

 

Micuța vrea numai o marcă anume de iaurt, și poate mânca chiar și 30 de borcănele de 47 grame pe zi. Ceea ce o sperie pe mama fetiței, e faptul că fiecare păhărel de iaurt, conține o linguriță de zahăr, ceea ce înseamnă că Emilie consumă zilnic 30 de lingurițe de zahăr, de două ori mai mult decât cantitatea recomandată unui adult.

 

Deși dieta ei este extrem de neobișnuită, medicii care au examinat-o pe copilă spun că aceasta nu-i afectează sănătatea sau dezvoltarea, însă nici un medic, nutriționist sau specialist nu au reușit să o ajute să o facă să mănânce și altceva, mama fiind disperată să-i îmbunătățească alimentația fiicei sale, însă fără succes.

 

„Chiar nu mai știu ce să fac. Se joacă cu al tip de mâncare și o atinge cu mâinile ei, însă devine isterică dacă încerci să i-o dai să mănânce”. A declarat mama. Micuța mănâncă șase iaurturi numai dimineața, iar restul pe parcursul zilei.

 

tk3s_masons_yoghurt_diet_08-1024x674

 

Sursa:libertatea

Category: mandri.ro
Tags: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu