Cristiano Ronaldo a devenit tată de gemeni! Cine este mama copiilor săi

Niciun comentariu

Cristiano Ronaldo a devenit tată de gemeni după ce mama surogat angajată a născut joi, scrie The Sun. Potrivit presei, copiii, o fată și un băiat, au fost numiți Eva și Mateo.

Fotbalistul de la Real Madrid a angajat și de aceast dată, la fel ca în cazul primului copil, o mamă surogat care să poarte sarcina. Potrivit presei ar fi vorba de o femeie din Statele Unite, și nu este cunoscută identitatea ei.

Cristiano Ronaldo are în prezent o relație cu modelul spaniol Georgina Rodriguez
Decizia de a folosi din nou o mamă surogat a venit, potrivit presei, deoarece fotbalistul îşi dorea un frăţior pentru fiul său, Cristiano Junior, care a venit pe lume în urmă cu șase ani, în condiţii misterioase, mama lui fiind în continuare necunoscută.

Ronaldo a declarat de mai multe ori că îşi doreşte o familie numeroasă, iar mama lui, Dolores Aveiro, îl ajută să îşi crească copilul.

Mama lui Cristiano Junior ar fi o fostă ospătăriţă, care a avut o aventură de o noapte cu fotbalistul. Ulterior, Ronaldo i-ar fi plătit 12 milioane de euro, pentru ca aceasta să renunţe la drepturile parentale şi să rămână în anonimat. Identitatea femeii va fi dezvăluită când cel mic va împlini 18 ani.

Category: Arad, Sport
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu