Consilierii municipali Barbeș și Mariș au fost în inspecție la acțiunile de dezinsecție

avion dezinsectie 1

Consilierii locali municipali PNL Adrian Barbeș și Florin Mariș au inspectat vineri seara pregătirile pentru acțiunile de dezinsecție, acțiuni îndreptate contra țânțarilor de pe raza municipiului Arad.

  „Am decis, împreună cu domnul consilier Florin Mariș să efectuăm în dumpămasa zilei de vineri o inspecție la fața locului a ceea ce înseamnă acțiunile de dezinsecție menite stârpească țânțarii de pe raza municipiului Arad. Am inspectat atât acțiunea de dezinsecție de la sol, cât și cea pe calea aerului și, din punctul meu de vedere, lucrurile decurg așa cum trebuie. Substanțele folosite la acțiunile de dezinsecție sunt de calitate și sunt avizate de către Ministerul Sănătății, chiar dacă «specialiștii doljeni» sunt de altă părere”, spune Adrian Barbeș.

            Acțiunile de dezinsecție vor continua și în perioada imediat următoare, fiind vizate în special zonele de parcuri, iar acestea se vor desfășura dimineața și seara.

            „Zonele vizate de aceste acțiuni de dezinsecție sunt parcurile de pe faleza Mureșului, zona Alfa, Parcul Orizont, Parcul Pădurice, parcul din Piața Caius Iacob și mai ales zona verde de pe Bulevardul Revoluției, dar și zonele prin care trec canalul Mureșel și canalul Țiganca. După cum vedeți, sunt vizate zonele cu multă vegetație și cu apă în jurul lor. Acțiunile vor avea loc dimineața, între orele 5:45 și 09:00, respectiv seara, după ora 19:00”, spune Florin Mariș.

avion dezinsectie 2 avion dezinsectie

Categorie: arad
Tags: actiuni, avion, consilier, dezinsecţie, inspectie, substante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici