Concursuri, muzică și spectacol de teatru, de Ziua Familiei

Niciun comentariu

A III a ediţie a acţiunii “Ziua familiei” se va desfăşura duminică, 15 mai, începând cu ora 15.00, în Parcul Aventura Voincilor (lângă biserica Maranata), în organizarea Centrului Municipal de Cultură, cu sprijinul Primăriei Arad.

Ziua Familiei este o sărbătoare a comunităţii, iar participanţii sunt invitaţi să se alăture acestui moment. Astfel, vineri, 15 mai, începând cu ora 15.00, timp de șase ore, în parc vor fi organizate diverse activități dedicate familiei.

Familiile arădenilor au ocazia să ia parte la derularea acestui eveniment, participând la concursurile care vor fi organizate: alergarea în saci, badminton şi baschet (streetball), mini-fotbal, golf, desene pe asfalt, concurs îndemânare role. Organizatorii au pregătit premii surpriză pentru cei care se vor înscrie la aceste întreceri sportive.

De asemenea, vor fi amenajate ateliere de creaţie – realizare accesorii decorative, ateliere de colaj, ateliere baloane modelabile, realizare spectacole interactive pentru copii.

Printre invitaţii care vor urca pe scena amenajată în parc se numără elevii Liceului Artă Sabin Dragoi, Palatul Copiilor. De asemenea, actorii Teatrului de Marionete din Arad vor urca pe scenă pentru un spectacol de teatru interactiv.

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu