Comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, Ioan Tamaș, sub lupa presei

Arad Ioan Marcu Tamaş

Mai mulţi ofiţeri care conduc inspectoratele judeţene ale Poliţiei Române probează, majoritar, o reticenţă cronică la comunicarea informaţiilor reglemetate legal ca fiind de interes public. Printre cei care au refuzat categoric un interviu în cadrul campaniei „România infractorilor necunoscuţi“ iniţiată de ziarul Adevărul se numără şi comisarul şef de poliţie al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, Ioan Marcu Tamaş. La solicitarea «Adevărul» de a realiza un interviu cu şeful instituţiei răspunsul primit a fost că:

„Vă comunicăm că multitudinea şi complexitatea de activităţi îl împiedică pe domnul inspector şef, în perioada imediat următoare, să vă acorde interviul solicitat. În situaţia în care sunteţi interesată de datele specificate de dumneavoastră în solicitare, vă comunicăm că în temeiul Legii 544, puteţi formula întrebări punctuale, la care vi se va comunica răspuns în termenul legal“.

Comisarul şef de poliţie al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, Ioan Marcu Tamaş, este la conducere din aprilie 2014. În Arad, judeţ cu 430.629 de locuitori, există 13.101 de dosare penale cu autor necunoscut, conform celor scise de Adevărul.

Reporterii mândri.ro au căutat date despre comisarul şef de poliţie al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, Ioan Marcu Tamaş, şi au constatat că faţă de ceilalţi din ţară acesta nu a fost implicat în scandaluri şi nici nu a ieşit în evidenţă într-un fel de când conduce instituţia respectivă. În ceea ce priveşte relaţia cu presa acesta a stat cât a putut deoparte şi tot ceea ce se comunică se face prin intermediul comunicatelor de presă şi al purtătorului de cuvânt.

 

FOTO: aradon

 

Categorie: arad
Tags: comandat, comisar, comunicare, importante, lupa, politie, presa, stiri arad, tamas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici