Clotilde Armand nu renunță. Ultimul demers al candidatei USB

Niciun comentariu

Candidata USB la Primăria Sectorului 1, singura care a fost aproape să câștige o primărie în București, nu se lasă bătută.

 

Clotilde Armand a depus, joi seară, o nouă contestaţie la Biroul Electoral al sectorului 1. Ea a invocat că un primar ales de către 10% din electorat nu poate fi reprezentativ.

 

“Am depus o nouă contestaţie la biroul electoral de sector, cu cerere de intervenţie în interes propriu şi excepţie de neconstituţionalitate. În rezumat, un primar ales cu 10% din votanţii înscrişi pe liste nu poate fi reprezentativ. De la început USB s-a pronunţat împotriva legii alegerilor locale într-un singur tur”, a scris reprezentanta USB, pe Facebook.

 

“Vom lupta cu legea în mână”, a mai precizat ea. “Este un document foarte lung, are 11 pagini, este destul de tehnic. Esenţa este că, de fapt, domnul Tudorache, dacă este validat până la urmă, va fi ales cu un procent foarte mic din voturi. Noi luptăm pentru reprezentativitate. (…) Nu ne convine faptul că o mână de oameni au confiscat puterea”, a continuat Armand, în cadrul unui mesaj video ataşat postării.

 

 

Sursa:dcnews

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu