Ciloș a venit alături de corpul de control la Ministerul Sănătăţii. Controale inopinante în mai multe spitale

Niciun comentariu

Premierul Dacian Cioloş a venit vineri, la Ministerul Sănătăţii cu corpul de control pentru a verifica documentele privind achiziţionarea de produse biocide.

Premierul a venit alături de corpul de control la Ministerul Sănătăţii. S-au făcut controale inopinate şi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, Spitalul Universitar, Spitalul Sf. Ioan şi Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti

“Corpul de control al primului-ministru desfăşoară o acţiune de control inopinată la sediul Ministerului Sănătăţii şi la 4 spitale din Bucureşti (Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar Bucureşti, Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Ioan şi Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti), în temeiul Ordinului nr. 61/29.04.2016, cu preluarea documentelor aferente tuturor aspectelor legate de obligaţiile unităţilor sanitare publice cu paturi aflate în subordinea, sub autoritatea sau în coordonarea Ministerului Sănătăţii, în ceea ce priveşte achiziţionarea de produse biocide”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

 

Sursa:mediafax

Category: mandri.ro
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu