Chirurg: Lucrăm între microbi și ne dezinfectăm cu apă. Apoi mergem la familiile noastre. La noi cine se gândește?

Niciun comentariu

Scandalul dezinfectanțilordiluați i-a rezoltat deopotrivă pe pacienți și pe medici. Blamați de nenumărate ori, doctorii susțin că și ei sunt expuși pericolului. Ba mai mult, merg cu “microbi care mai de care mai agresivi acasă, la familiile lor”.

 

Chirurgul sibian Ciprian Tănăsescu a transmis o scrisoare deschisă prin care atrage atenția asupra nedreptății făcute unora dintre cadrele medicale.

 

“Sunt medic chirurg… si nu mi-am închipuit vreodată ca putem fi atât de lasi. Toată tara se plânge de efectele dezinfectantilor diluati asupra pacienților!!!! Dar s-a gândit cineva vreun moment la noi… la medicii chirurgi??? Noi după ce operăm sau tratam un pacient plin de germeni agresivi sau foarte agresivi!!! Noi cu ce ne protejam??? Pe noi si familiile noastre!!! Operăm intre microbi care mai de care mai agresivi si ne dezinfectam cu apa??? Apoi mergem acasă la familiile noastre!!!! De noi va interesează???? Stim ca nu!!! Noi trebuie doar sa fim 24 de ore la dispoziția pacienților…noi trebuie sa salvăm vieți. Dar noi nu contam…. Noi nu Stim sa ne apărăm … din păcate … noi am jurat doar sa salvăm vieți”, a scris Tănăsescu pe Facebook.

-188039

 

Sursa:b1

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu