China: Tânără, găsită din întâmplare după 10 ani într-un internet cafe. Toată lumea o credea moartă

Niciun comentariu

O tânără din China, pe care toată lumea o credea moartă, a fost găsită, după un deceniu, într-un internet cafe. Aceasta a trăit, de la 14 ani, după ce s-a certat cu părinții și a plecat de acasă, în astfel de locuri și în toalete publice, potrivit Gândul.

Autoritățile din China au găsit-o pe tânăra în vârstă de 24 de ani din întâmplare, în timpul unui control de rutină. Polițiștii au descoperit că Xiao Yun folosea o carte de identitate falsă.

După ce au efectuat cercetări, oamenii legii au descoperit că fata a trăit în ultimii 10 ani dormind în băile publice și în internet cafe-uri, unde și-a petrecut o bună perioadă de timp jucând CrossFire.

Ea a supraviețuit cu banii de la persoanele pe care le întâlnea în internet cafe. Totodată, ea a și muncit la câteva cafenele, dar pentru o scurtă perioadă de timp.

Autoritățile au amendat-o pe fată cu 100 de lire pentru că folosea o carte de indentitate falsă.

După cele petrecute, fata a acceptat să ia legătura cu părinții ei. Mama ei a spus pentru presa locală că nu și-a schimbat numărul de telefon timp de 10 ani deoarece spera că fiica o s-o sune într-o zi.

Sursa: www.b1.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu