Cel mai mare Pool Party din Romania !!!HAIDETI SA SCRIEM ISTORIE IN 8 IULIE LA ARAD !

Niciun comentariu

In data de 8 iulie in cadrul evenimentului ”Ziua Turismului Aradean” organizat de Consiliul Judetean Arad , va avea loc o petrecere inedita la bazinele mari din Strandul Neptun.

Evenimentul ”pilot” Arad Pool Party se va desfasura pe parcursul intregii zile de 8 iulie cu incepere de la ora 10. In prima parte a zilei accesul in zona bazinelor se face conform tarifelor obisnuite, urmand ca dupa orelele 22.00 intrarea sa fie libera la petrecerea care va dura pana dimineata.

In cadrul evenimentului in zona bazinelor se va monta o scena completata de un iluminat arhitectural deosebit si doua baruri foarte mari unul dintre ele (AQUA BAR) fiind functional chiar in interiorul bazinul mijlociu. In zona celui de-al doilea bar va exista o zona de lounge. Vor exista de asemenea pe tot parcursul zilei diverse concursuri gen ”wet t-shirt” iar muzica va fi intretinuta de DJ invitati specializati in acest gen de evenimente.

Invitatul special al Arad Pool Party va fi Andre Rizo un Dj cunoscut pentru sustinerea unor evenimente de genul acesta la cluburi renumite cum ar fi FRATELLI si BUDDHA BAR .

Societatile comerciale din interiorul strandului vor functiona normal si dupa orele 22 ,iar participantii la Arad Pool Party vor beneficia de toata gama de bauturi si produse alimentare.

Tinuta pentru cei care nu au mai participat la acest gen de evenimente este la alegere atat costum de baie cat si casual.

HAIDETI SA SCRIEM ISTORIE IN 8 IULIE LA ARAD !!!!!!!!!!!!!

ATENTIE!!!

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra voastra!
Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!
– Spune NU drogurilor! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).
– ECO-friendly advice – Te rugam sa nu arunci sticle, pachete de tigari, pahare sau peturi de plastic in spatiile verzi sau in apele bazinelor!

FOARTE IMPORTANT !!!!!

Accesul in bazine nu este permis celor care nu stiu sa inoate.
Accesul este permis doar in zona bazinului cu apa de maxim 0,70 cm.
Toti participantii la eveniment declara ca inteleg regulile si se vor comporta ca atare pentru a nu pune in pericol pe el insusi sau vreun alt participant.
Este OBLIGATORIE urmarirea indicatiilor date de SALVAMARI si de oamenii de ordine pe tot parcursul petrecerii !!!!

 

Category: Arad
Tags: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu