Cel mai mare marș pentru pace care schimbă vieți începe astăzi

b363756537f04d84b9b076a8117c472b

La începutul după-amiezii, cel de-al zecelea marș al păcii va pleca spre Insula Margareta, unde premierul Viktor Orban va ține un discurs la ora 15.00. „Ochii Europei și ai lumii vor fi ațintiți asupra noastră în această sâmbătă și vor vedea ce gândesc maghiarii, ce vor și cât de puternici sunt”, a declarat șeful de comunicare al Fidesz, Tamas Menczer. Zsolt Bayer, publicistul Magyar Nemzet, a subliniat că acesta este primul marș al păcii care nu se referă doar la susținerea guvernului, ci și la Europa noastră, pe care anumiți oameni ar dori să o eradicheze și să o desființeze din anumite motive.

Cel mai mare marș pentru pace din Europa este organizat astăzi la Budapesta. Acestea sunt informațiile cheie referitoare la eveniment. Conform planurilor:

  •  mitingul va începe la ora 11.00 pe partea dinspre Pesta a Podului cu Lanțuri,
  •  marșul propriu-zis va pleca spre Insula Margareta după ora 13.00.
  •  Alexandra Szentkiralyi, candidata la primărie a coaliției Fidesz-Creștin-Democrat (KDNP), îi va aștepta pe participanții din diferite districte din Budapesta la capul de pod de pe partea Buda (la km 0, în Piața Clark Adam) la ora 12.40, de unde vor pleca împreună spre locul de desfășurare.

Pe Insula Margareta, premierul Viktor Orban va ține un discurs la ora 15.00.

355b80bf73b248cca450a259ff3d2d63

Destinul nostru este în mâinile noastre

Situația este extrem de gravă, dar printre toate veștile proaste, vestea bună este că soarta noastră este în mâinile noastre”, a declarat Tamas Menczer într-o înregistrare video pe Facebook. Șeful de comunicare al alianței de partide Fidesz-KDNP i-a îndemnat pe toți cei care pot să participe la marșul pentru pace, cel mai mare din Europa, de la 1 iunie. El a declarat că „ochii Europei și ai lumii vor fi ațintiți asupra noastră sâmbăta aceasta, când va începe marșul păcii, și vor vedea ce gândesc maghiarii, ce vor și cât de puternici sunt. În fața presiunilor și a nenumăratelor atacuri la adresa noastră, nu trebuie să uităm niciodată că comunitatea noastră politică este cea mai de succes și cea mai puternică din Europa și chiar din lume”, a subliniat șeful departamentului de comunicare.

  De ce o atacă adversarele pe Simona Halep? "Garbi" Muguruza spune lucrurilor pe nume: "Toate ne urâm între noi"

El a reamintit că au câștigat patru alegeri cu o majoritate de două treimi, adăugând că nimeni altcineva nu este capabil de așa ceva.

Dl Menczer a cerut audienței sale să le spună tuturor să țină capul sus în timpul pregătirii și să își îndeplinească sarcinile în aceste ultime zile cu spatele drept și pieptul sus. El a adăugat că, dacă pot face acest lucru, vor avea o duminică bună și productivă pe 9 iunie.

Aceasta va fi precedată de o sâmbătă frumoasă pe 1 iunie și toată lumea va vedea ce vor maghiarii”, a declarat directorul de comunicare al Fidesz-KDNP.

Război sau pace

Acesta este primul marș al păcii care nu se referă doar la apărarea guvernului – deși, în parte, se referă și la asta – ci și la Europa noastră, pe care anumiți oameni ar dori să o eradicheze, să o desființeze, să o schimbe, atât din punct de vedere cultural, cât și etnic, și chiar să o tragă în război.

Cei care resping acest lucru ar trebui să vină și să se alăture marșului nostru pentru pace de sâmbătă, și să arătăm că oamenii normali sunt majoritari!

A declarat Zsolt Bayer, publicistul Magyar Nemzet, într-un interviu acordat site-ului maghiar de știri Origo. Acesta a mai subliniat că toți cei care doresc să mențină, să recupereze, să păstreze și să salveze vechea Europă ar trebui să vină și să asiste la marșul pentru pace de sâmbătă.

Categorie: mandri.ro
Tags: cel mai mare mars pentru pace, viktor orban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici