Cea mai nouă funcţie Facebook Messenger va putea fi folosită în câteva ore

Niciun comentariu

Facebook are o veste bună pentru toţi utilizatorii Messenger şi introduce, în doar 24 de ore, o nouă funcţie extrem de utilă pentru persoanele care au novoie de un canal prin care să comunice cu mai multe persoane în acelaşi timp.

Astăzi, Facebook a anunţat o funcţie numită apeluri de grup pentru aplicaţia Messenger, care îţi permite să apelezi până la 50 de prieteni care sunt pe Internet, informează Noobz.ro.Funcţia va fi disponibilă pe iOS şi Android în următoarele 24 de ore, potrivit şefului Messenger, David Marcus şi va apărea sub forma unei iconiţe cu un telefon în grupurile de discuţie. De acolo, poţi adăuga participanţii la apel. Pentru a lămuri lucrurile de la capul locului, aceasta nu este o funcţie video, Messenger limitând în continuarea acestă funcţie pentru conversaţiile unu-la-unu.

Messenger a ajuns de curând la mai mult de 900 de milioane de utilizatori activi lunar, devenind rapid cel mai de succes produs creat de Facebook vreodată. Pentru a mulţumi audienţa, compania a adăugat diferite funcţii noi la aplicaţie. Asta include mini jocurile distractive de baschet şi şah şi cea mai recentă funcţie, cea de inteligenţă artificială, cu ajutorul bots-ilor.

Category: mandri.ro
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu