Cauza morţii Cristinei Ţopescu nu a putut fi stabilită, după efectuarea autopsiei

Niciun comentariu

Jurnalista Adina Anghelescu a declarat la Antena3, citând surse din anchetă, că nu s a putut stabilii cauza morţii Cristinei Ţopescu, pentru că „era într-o stare avansată de putrefacţie”.

„S-a efectuat autopsia de către medicul legist de la serviciul medico-legal Ilfov şi, tot ceea ce pot să vă spun, pe surse, este că nu s-a putut stabili cauza morţii Cristinei, pentru că era într-o stare foarte, foarte avansată de putrefacţie.

Urmează ca la histopatologie şi la toxicologie rezultatele să vină mai târziu.

S-au prelevat probe pentru a se stabili şi altfel de elemente…dar asta va avea loc mult mai târziu”, a dezvăluit jurnalista Antena3.

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de ştiri a televiziunii.

Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunţat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale.

În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România şi a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

Category: mandri.ro
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu