Cardul Visa Infinite Miles & More a fost lansat in Romania, valabil si la ARAD

Niciun comentariu
Noul produs din portofoliul UniCredit Bank se adreseaza in principal clientilor cu venituri ridicate, de peste 20.000 lei lunar, respectiv clientii care detin la UniCredit depozite la termen de minimum 100.000 lei si se califica pentru o limita pe cardul de credit de minimum 40.000 lei, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

“Visa Infinite Miles & More ete mai mult decat un card de credit, este un pasaport catre o viata plina de experiente speciale si care le ofera clientilor de la transport catre si de la aeroport, la servicii VIP “meet & assist” cu acces la culoarul diplomatic prin facilitarea formalitatilor de control la vama si de transfer prioritar cu limuzina pana la aeronava in cadrul aeroportului Henri Coanda si pana la acces non-stop la servicii de consierge”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepresedinte Executiv al Diziviei de Retail in cadrul UniCredit Bank.

Clientii care vor detine acest produs au acces la transfer gratuit cu limuzina catre si dinspre aeroport, in principalele orase din tara (Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Constanta, Brasov, Sibiu, Galati, Bacau, Suceava, Craiova si Arad).

De asemenea,, serviciul de protocol VIP le va oferi acces la culoarul diplomatic, atat pentru posesorul cardului Visa Infinite Miles & More, cat si pentru pana la trei insotitori ai acestuia. Cu totii beneficiaza, in plus, de desfasurarea cu prioritate a formalitatilor de control la vama, de acces in lounge-ul VIP, de transfer cu limuzina pana la aeronava si de imbarcare cu prioritate ( in cadrul aeroportului din Bucuresti).

Clientii mai au acces la servicii de consierge non-stop pentru numeroase servicii, de acces nelimitat prin LoungeKey in peste 1.000 de lounge-uri din 550 de aeroporturi din intreaga lume, de asigurare de calatorie, etc. De asemenea, cardul includ si programul de loialitate Miles & More scrie wall-street.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu