Caravana SMURD este în Piaţa Avram Iancu, iar mâine se va afla la Lipova

  • mandri.ro
  • iulie 7, 2018
  • 0

Caravana “Fii pregătit!” de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă a ajuns astăzi la Arad, iar mâine se va afla la Lipova.

În municipiul Arad este amplasată în Piaţa Avram Iancu până la ora 18.00 iar în oraşul Lipova în Piaţa Libertăţii (vis a vis de Bazarul Turcesc).

Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă.

Centrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor. Caravana “Fii pregătit!” este un proiect al Fundaţiei pentru SMURD, derulat cu susţinerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi finanţat cu sprijinul Fundaţiei Vodafone România.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Vasile Goldiş” Arad invită populaţia să viziteze caravana şi să înveţe reguli minime de protecţie şi de prim ajutor în situaţii de urgenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *