Campionat grandios de puzzle la Sfântu Gheorghe

Niciun comentariu

Peste 40 de persoane, din judeţul Covasna şi nu numai, au participat, sâmbătă, la un campionat de puzzle derulat pe echipe, la Sfântu Gheorghe, finala urmând să aibă loc astăzi.

Campionatul a fost organizat într-un local din Sfântu Gheorghe, de către o companie din oraş, care a dorit să marcheze astfel împlinirea a 15 ani de la înfiinţarea sa, dar şi să promoveze rezolvarea de puzzle-uri.

Organizatorii şi-au propus să deruleze manifestarea şi în anii următori.

“Noi organizăm acest campionat pentru prima dată. (…) Am văzut că şi în alte ţări au fost organizate astfel de evenimente. Ideea noastră ar fi ca anul viitor să fie o probă preliminară la Sfântu Gheorghe şi în mai multe oraşe, şi separat de evenimentul preliminar, să fie o finală, aici”, a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX, Birtalan Csanád, unul dintre reprezentanţii companiei organizatoare.

La eveniment au participat 14 echipe, majoritatea formate din trei persoane. Concurenţii au avut de rezolvat un puzzle de 225 de piese, în cel mai scurt timp, iar cinci dintre cele mai rapide echipe vor participa la finala concursului, ce va avea loc duminică. Acestora li se va alătura şi o echipă invitată, din Odorheiu Secuiesc.

sursa: www.mediafax.ro;

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu