Bătrâni tâlhăriți și răniți de un român în Austria

Niciun comentariu

Polițiștii austrieci au reușit în colaborare cu Poliția Română să stabilească identitatea bărbatului care a comis șapte tâlhării în Graz, Austria, în perioada 30 iunie-13 iulie.

Este vorba de Constantin Adiel-Cristian, născut pe 7 octombrie 1985 în București, care în martie a fost eliberat din închisoare în România, după ce a ispășit mai mulți ani de detenție tot pentru tâlhărie.

Românul a furat de la victime, de cele mai multe ori persoane în vârstă, lănțișoare din aur, inele și bani. Bătrânii, cu vârstele între 69 și 84 de ani, au fost răniți grav pe timpul atacurilor.

Polițiștii au reușit în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din oraș și a declarațiilor persoanelor victime ale tâlhăriilor să identifice bărbatul în persoana lui Adiel-Cristian Constantin, cetățean român de 31 de ani. Pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare.

Polițiștii și-au intensificat activitățile de control în zona localității Graz în vederea evitării unor altor atacuri din partea suspectului. Persoanele care dețin informații referitoare la român sunt rugate să contacteze Poliția.

Romanul a fost eliberat conditionat de curand printr-o hotarare pronuntata in data de 15.03.2017

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu