Băncile și Poștă Română nu lucrează în weekendul prelungit de Rusalii

Niciun comentariu

Băncile și Poștă Română nu lucrează în weekendul prelungit de Rusalii, însă supermarketurile și mall-urile au program normal.

Astfel, luni, unitățile instituțiilor financiare vor avea semnul “Închis” în geamuri, cu mici excepții: doar cele din mall-uri vor funcționa după programul normal.

De asemenea, în această perioadă va fi asigurată și alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) și a mașinilor multifuncționale (MFM).

Cu toate că băncile vor fi închise, nu trebuie să va faceți griji pentru plățile cu cardul, care nu vor fi afectate, iar serviciile de asistentă de urgență pentru clienți vor fi disponibile chiar și în timpul sărbătorii legale.

De asemenea, Poștă Română nu are luni program de lucru cu publicul.

“Luni, 20 iunie, a două zi de Rusalii, toate oficiile poștale din mediul urban și rural vor fi închise. Programul anunțat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora prima și a două zi de Rusalii sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează”, au transmis reprezentanții Poștei Române.

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu