Aventura cu bicicleta pe lacul inghetat tun! Ce se intampla la numai 100 km de Timisoara? FOTO spectacol!

Niciun comentariu

TIMISOARA. Gerul naprasnic din ultima perioada si ninsoarea au transformat lacul Surduc aflat la 100 km de Timisoara intr-un urias patinoar acoperit cu zapada.

Sfarsitul saptamanii plin de soare l-a scos pe un tanar din Lugoj la o plimbare in zona cu… bicicleta. Dupa o tura prin padurea de langa Fardea, din apropiere, a incercat un altfel de distractie – pedalatul pe gheata, noteaza cetateanul.ro.

Chiar daca unora le-ar parea periculoasa aceasta plimbare, aventurierul sustine ca in unele zone apa Lacului Surduc e inghetata bocna si nu punea niciun fel de probleme, iar senzatiile au fost dintre cele mai faine.

E drept ca protagonisul acestei iesiri in decor nu indeamna pe nimeni sa incerce o astfel de plimbare intrucat temperaturile sunt in crestere si exista posibilitatea ca stratul de gheata de pe Surduc sa se subtieze.

bicicleta-lacul-surduc-inghet-aventura-foto-cetateanul-2bicicleta-lacul-surduc-inghet-aventura-foto-cetateanul-6uribicicleta-lacul-surduc-inghet-aventura-foto-cetateanul-4bicicleta-lacul-surduc-inghet-aventura-foto-cetateanul-3

Sursa: www.opiniatimisoarei.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu