Aventura cu bicicleta pe lacul inghetat tun! Ce se intampla la numai 100 km de Timisoara? FOTO spectacol!

  • mandri.ro
  • ianuarie 25, 2016
  • 0

TIMISOARA. Gerul naprasnic din ultima perioada si ninsoarea au transformat lacul Surduc aflat la 100 km de Timisoara intr-un urias patinoar acoperit cu zapada.

Sfarsitul saptamanii plin de soare l-a scos pe un tanar din Lugoj la o plimbare in zona cu… bicicleta. Dupa o tura prin padurea de langa Fardea, din apropiere, a incercat un altfel de distractie – pedalatul pe gheata, noteaza cetateanul.ro.

Chiar daca unora le-ar parea periculoasa aceasta plimbare, aventurierul sustine ca in unele zone apa Lacului Surduc e inghetata bocna si nu punea niciun fel de probleme, iar senzatiile au fost dintre cele mai faine.

E drept ca protagonisul acestei iesiri in decor nu indeamna pe nimeni sa incerce o astfel de plimbare intrucat temperaturile sunt in crestere si exista posibilitatea ca stratul de gheata de pe Surduc sa se subtieze.

bicicleta-lacul-surduc-inghet-aventura-foto-cetateanul-2bicicleta-lacul-surduc-inghet-aventura-foto-cetateanul-6uribicicleta-lacul-surduc-inghet-aventura-foto-cetateanul-4bicicleta-lacul-surduc-inghet-aventura-foto-cetateanul-3

Sursa: www.opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *