Arădenii se pot angaja peste graniţă. Vezi ofertele şi beneficiile oferite

Niciun comentariu

Arădenii interesaţi să îşi găsească un loc de muncă peste graniţă au la dispoziţie o serie de oferte de angajare, disponibile prin reţeaua Eures a Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă.

Angajatorii norvegieni caută tâmplari, montatori şi zugravi, iar pentru aceste oferte de lucru, data limită pentru aplicare este 31 mai. Aplicanţii trebuie să cunoască norvegiană sau engleză şi să aibă experienţă în domeniu. Salariul este de 18-20 de euro iar angajaţilor li se asigură şi alte beneficii, precum plata contribuţiilor pentru pensii şi sănătate, haine de lucru şi alte avantaje. Contractul este pe perioadă nedeterminată. Pentru fiecare meserie sunt disponibile mai multe posturi.

 

Tot în Norvegia se caută asistent universitar tehnică de calcul şi lector în criminalistică. Candidaţii trebuie să fie experimentaţi şi să posede cunoştinţe solide de limba engleză. Salarizarea este deosebit de atractivă, angajaţii putând câştiga mii de euro pe an.
În Germania se caută şoferi profesionişti cu experienţă, care să cunoască bine limba germană. Vor primi un salariu motivant şi prime. De asemenea, le vor fi plătite toate asigurările sociale.
Firmele nemţeşti caută muncitori necalificaţi, manipulanţi mărfuri, lăcătuşi mecanici şi instalatori instalaţii apă şi încălzire. Un muncitor necalificat se va alege cu un salariu de 8,5 euro pe oră, dar şi cu sporuri şi bonusuri. Contractul de muncă va fi permanent pentru aceste posturi.
Un instalator va fi remunerat cu 14 euro pe oră şi va beneficia şi de sporuri şi prime. Pentru aceste oferte, data limită de aplicare este 12 iulie.
Nu doar oferte de muncă pentru persoane cu studii medii sunt disponibile.

 

În Germania, arădenii cu pregătire în medicină au posibilitatea să aplice pentru posturi de medic asistent în microbiologie, asistent terapie intensivă, asistent medical în pediatrie, asistent medical generalist şi asistent medical geriatrie.
Pentru un medic, remuneraţia va fi stabilită prin negociere, în funcţie de specializare şi experienţă. Contractul va fi încheiat pe o durată de doi ani.
În timp ce în ţară, un asistent medical la terapie intensivă câştigă eventual câteva sute de euro, în Germania oferta este deosebit de tentantă. Pentru această muncă, salariul începe de la 1.900 de euro pe lună. Se va sigura şi pregătire specializată pentru munca ce va fi prestată. În sănătate, ofertele au ca termen limită de aplicare data de 25 iunie.
Arădenii interesaţi de aceste oferte de muncă disponibile prin reţeaua Eures pot lua legătura cu reprezentanţii Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă.
Vor fi informaţi în legătură cu locaţia interviului, termenele limită, codiţiile de angajare şi orice alte informaţii solicitate.
Oferta de joburi poate fi consultată pe site-ul http://www.eures.anofm.ro/.

Category: Arad
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu