ANAF: O serie de aplicaţii pentru contribuabili vor fi nefuncţionale marţi din cauza unor lucrări de mentenanţă

Niciun comentariu

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat marţi că o serie de aplicaţii pentru contribuabili vor fi nefunctionale din cauza unor lucrări de mentenanţă.

”Astăzi, 11 iulie, serviciile informatice ale ANAF vor suporta lucrări de mentenanţă, fapt pentru care o serie de aplicaţii pentru contribuabili vor fi nefunctionale”, se arată în comunicat.

Modernizarea informatică a Fiscului, prin programul finanţat de Banca Mondială demarat în 2013, este doar pe hârtie, pentru că din 2015 până acum nu s-a mai întâmplat nimic, iar temenul de realizare a Proiectului de Modernizare a Administraţiei Fiscale a fost amânat din 2018 până în 2021, a declarat luni preşedintele ANAF, Bogdan Stan, într-un interviu acordat postului de radio RFI România.

Şeful ANAF a avansat ca soluţie pentru îmbunătăţirea rapidă a situaţiei înlocuirea contractelor de întreţinere cu un contract de asigurare a funcţionării infrastructurii IT a ANAF.

Premierul Mihai Tudose a afirmat luni, la Parlament, că preşedintele ANAF are la dispoziţie o lună pentru a-şi dovedi eficienţa la conducerea instituţiei, în condiţiile în care a primit o fişă de parcurs scrie romaniatv.net

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu