AJOFM Arad anunță: 800 de oferte de angajare vor fi disponibile în Spania

Niciun comentariu

Șomerii arădeni vor avea ocazia să-și găsească un loc de muncă peste graniță. Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) a anunțat că vor fi disponibile 800 de oferte de angajare în Spania, în domeniul agriculturii. Angajarea se va face în prima parte a anului viitor.

Se caută persoane apte de muncă la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani. Bursa pentru ocuparea posturilor va fi organizată la începutul anului 2017.

Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în șase zile. Ziua a șaptea este zi de odihnă și poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Arad – strada Călugăreni, nr. 1A, et. I, camera 23, telefon  0771452447.

 

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu