Aglomerație la Nădlac. Coloana de TIR-uri s-a întins pe aproximativ opt kilometri

  • mandri.ro
  • noiembrie 2, 2016
  • 0

PTF Nădlac II (autostrada pan-europeană) a fost luat cu asalt miercuri. Astfel, o coadă de automarfare s-a format a ieşirea din ţară. Aceasta se datorează faptului că în Ungaria a fost restricţionat accesul vehiculelor de mare tonaj pe parcursul zilei de luni.

Coloana de TIR-uri s-a întins pe aproximativ opt kilometri. Sute de şoferi de camioane s-au îndreptat spre graniţa cu Ungaria, începând de luni seară, pentru a trece frontiera de vest a ţării după ora 23,00, când ţara vecină a anunţat că ridică restricţia impusă pentru tarficul cu greutate mai mare de 7,5 tone.

Restricţia impusă camioanelor a fost valabilă de luni seara, ora 23,00, până marţi la aceeaşi oră, pentru că în ţara vecină a fost sărbătoare naţională – Ziua tururor sfinţilor.

Astfel, de la reluarea traficului şi până miercuri dimineaţă, adică în doar câteva ore, prin PTF Nădlac II (autostrada pan-europeană) au ieşit din ţară aproximativ 1500 de automarfare. Miercuri la ora prânzului, sute de camioane aşteaptau în continuare în coloană, pe o distanţă de opt kilometri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *