Accident cu doi decedați și opt răniți lângă Sântana

Niciun comentariu

In dimineața zilei de joi, 10 august, în jurul orei 6,00, conducătorul unui mircobuz, un tânăr de 31 de ani, ce transporta muncitori la firma KSS, la o denivelare a șoselei dintre Sântana și Curtici a pierdut controlul autovehicolului și s-a ciocnit frontal cu un autocar proprietatea Transdara.

“S-a intervenit cu patru echipaje SMURD, cu patru Ambulanțe, două echipaje de descarcerare, 3 ofițeri și 15 subofițeri. În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului au fost găsite 12 victime, dintre care 2 decedați, 2 încarcerate și 8 cu diferite traume. S-a acționat pentru descarcerarea victimelor și predarea acestora către echipajele de Ambulanță sau SMURD, în funcție de traumele pe care le prezentau. Celelalte 8 victime au fost toate transportate către unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Arad”, după cum ne-a relatat maior George Pleșca din partea ISU Arad”

Șoferii celor două autovehicule implicate în accident, un bărbat de 23 de ani și unul de 55 de ani, dar și alte două persoane se află în aceste momente în stare gravă, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Cele două persoane decedate sunt o femeie de 46 de ani, din Drobeta Turnu Severin, respectiv un bărbat de 45 de ani din localitatea arădeană Șiria. Amândoi se aflau în microbuz.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu