A pariat o avere pe ieșirea Marii Britanii din UE

Niciun comentariu

Crispin Odey, managerul unui fond speculativ și puternic susținător al taberei “Leave” la referendumul din Marea Britanie, a pariat 10,2 miliarde de dolari și a câștigat.

 

Acesta a pariat activele fondului pe căderea piețelor și a devenit astfel unul dintre cei mai mari câștigători din punct de vedere financiar ai votului pentru ieșirea Marii Britanii din UE, relatează Reuters.

Crispin Odey a pariat pe poziții „short” de tranzacționare, ceea ce înseamnă că a câștigat atunci când piețele au scăzut. Mai mult, el a mizat și pe aur și a avut, încă o data, dreptate. “Cred că s-ar putea să fiu câștigătorul. Am avut un an foarte greu”, a declarat Crispin Odey pentru Reuters.

 

Odey este unul dintre cei mai bogați britanici, dar și unul dintre cei mai excentrici. În 2014, presă relata despre faptul că și-a contruit un templu în stil roman în care își… creștea găinile. El a susținut și a donat bani taberei “Leave”.

 

“Este o veste extraordinară. Ne va da mai multă flexibilitate în legătură cu ceea ce prevăd eu că se va întâmpla, adică recesiunea SUA și vremuri dificile”, a mai spus el.

 

 

Sursa:dcnews

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu