A îngrozit autoritățile cu sadismul cu care și-a mutilat tatăl. Criminalul recidivist și-a lăsat părintele fără vedere

Niciun comentariu

Caz înfiorător în comuna Miroslava, din județul Iași! Un individ eliberat recent din pușcărie și-a lăsat propriul tată fără vedere într-un mod cât se poate de barbar: i-a scos un ochi cu degetele. Coșmarul bietului bătrân a continuat și după agresiune, el primind îngrijiri medicale abia după o săptămână!

 

Lucian Bugaenco (43 de ani) a fost eliberat din penitenciar în urmă cu aroximativ un an, după ce a ispășit o pedeapsă pentru omor. De la pușcărie, individul a venit direct acasă, la locuința părinților lui din satul ieșean Hopaz, comuna Miroslava, și a început să îi terorizeze pe cei doi bătrâni. De câte ori se îmbăta, bărbatul îi bătea pe cei care i-au dat viață și le cerea un fel de ”taxă de protecție” de 1.000 de lei pe lună, relevă Ziarul de Iași.

Pe 30 aprilie, cu o zi înainte de Paşti, agresorul a tăbărât iar pe părinții lui. Și-a lovit tatăl cu pumnii şi cu picioarele, i-a rupt una dintre urechi şi i-a apăsat cu degetul pe ochiul drept până i l-a spart, după cum au descris procurorii care anchetează cazul. Victima a rămas astfel fără vedere întrucât avea deja o afecţiune şi la ochiul stâng.

 

La spital, abia după o săptămână

 

Coșmarul însă nu a luat sfârșit. O vecină care a auzit scandalul de alături a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns Poliția și o ambulanță, însă niciuna dintre echipaje nu au putut pătrunde înăuntru, pentru că mama individul nu le-a permis accesul. Abia după aproape o săptămână, când s-a emis un mandat de către judecător, autorităţile au putut intra în casa groazei, de unde l-au preluat pe tatăl agresorului şi l-au dus la spital, unde i s-a scos chirurgical ochiul drept.

Nici atunci, bietul bătrân nu a scăpat! După două zile de la internarea sa, Lucian Bugaenco, alături de alți doi prieteni  au mers la Spitalul ”Sfântul Spiridon” și și-a amenințat tatăl cu un cuţit, ca să îşi retragă plângerea. La plecare i-a furat cardul de sănătate şi cartea de identitate.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, cu un mandat emis de Judecătorie, abia pe 13 mai, fiind cercetat pentru violenţă în familie.

 

Sursa:libertatea

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu