Dum Dance Team, clubul care are două perechi campioane naționale la dans sportiv!

campioni dans 1

Clubul Dum Dance Team din Arad a reușt din nou să surprindă printr-o peformanță greu de egalat și anume să aibă două perechi campioane naționale la clasele E 12-13 ani și E 14-15 ani.

La Cluj s-a desfășurat cea mai importantă competiție a anului la dans sportiv. Peste 500 de sportivi din toată țara s-au pregătit un an întreg și au participat la Campionatul Național de Dans Sportiv pe Clase 2018.

Este vorba despre perechea Ciupuliga Darian Rareș și Per Karina Adela care după o vară petrecută în sala de dans, după ore intregi de competiție au câștigat titlul de campioni naționali la clasa E 12-13 ani, surclasând 34 de perechi.

O alta pereche care a reușit aceeași performanța este Oprescu Horea Cristian și Cristea Sonia Andreea, participând la clasa E 14-15 ani au câștigat locul 1, astfel  îndeplininduli-se visul de a deveni campionii naționali. De menționat ca sportivul Oprescu Horea Cristian, este pentru a doua oara deja campion național, el mai câsșigand un titlul în anul 2016.

Rezultate deosebite au avut și celelalte perechi resprezentante ale clubului Dum Dance Team din Arad.

La clasa E 6-9 s-au remarcat Iorgov Radu – Bibireata Elena locul 5 și Bacis Vlad și Lanevschi Briana locul 7. La clasa D 14-15 ani perechea Buzoianu Robert – Caciula Larisa s-au clasat pe locul 18 din 32 de perechi.

„Rezultatele remarcabile ale sportivilor de la Dum Dance Team nu sunt o noutate, în trei azi de zile Dum Dance Team a ajuns clubul sportiv cu cele mai bune rezultate din Arad la competiții naționale, participând de fiecare data cu un număr impresionant de perechi”, a declarat  antrenorul  Andrei Claudiu Dumitrașcu.

  SOV a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare în Dosarul Asociației Salariaților Petrom

Ascensiunea clubului și rezultatele remarcabile ale sportivilor sunt datorate antrenorului, care este profesorul, mentorul, dar totodata și prietenul lor.

campioni dans 1 campioni dans 2 campioni dans 3 campioni dans 5 campioni dans patru campioni dans

Categorie: mandri.ro
Tags: arad, campioni, Clubul Dum Dance Team, stiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici