Dum Dance Team, clubul care are două perechi campioane naționale la dans sportiv!

Niciun comentariu

Clubul Dum Dance Team din Arad a reușt din nou să surprindă printr-o peformanță greu de egalat și anume să aibă două perechi campioane naționale la clasele E 12-13 ani și E 14-15 ani.

La Cluj s-a desfășurat cea mai importantă competiție a anului la dans sportiv. Peste 500 de sportivi din toată țara s-au pregătit un an întreg și au participat la Campionatul Național de Dans Sportiv pe Clase 2018.

Este vorba despre perechea Ciupuliga Darian Rareș și Per Karina Adela care după o vară petrecută în sala de dans, după ore intregi de competiție au câștigat titlul de campioni naționali la clasa E 12-13 ani, surclasând 34 de perechi.

O alta pereche care a reușit aceeași performanța este Oprescu Horea Cristian și Cristea Sonia Andreea, participând la clasa E 14-15 ani au câștigat locul 1, astfel  îndeplininduli-se visul de a deveni campionii naționali. De menționat ca sportivul Oprescu Horea Cristian, este pentru a doua oara deja campion național, el mai câsșigand un titlul în anul 2016.

Rezultate deosebite au avut și celelalte perechi resprezentante ale clubului Dum Dance Team din Arad.

La clasa E 6-9 s-au remarcat Iorgov Radu – Bibireata Elena locul 5 și Bacis Vlad și Lanevschi Briana locul 7. La clasa D 14-15 ani perechea Buzoianu Robert – Caciula Larisa s-au clasat pe locul 18 din 32 de perechi.

„Rezultatele remarcabile ale sportivilor de la Dum Dance Team nu sunt o noutate, în trei azi de zile Dum Dance Team a ajuns clubul sportiv cu cele mai bune rezultate din Arad la competiții naționale, participând de fiecare data cu un număr impresionant de perechi”, a declarat  antrenorul  Andrei Claudiu Dumitrașcu.

Ascensiunea clubului și rezultatele remarcabile ale sportivilor sunt datorate antrenorului, care este profesorul, mentorul, dar totodata și prietenul lor.

Category: mandri.ro
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu