700 de pasageri blocați într-un tren Eurostar Londra-Paris timp de opt ore

Niciun comentariu

Circa 700 de pasageri ai unui tren Eurostar pe relația Londra-Paris au fost blocați timp de opt ore în noaptea de duminică spre luni în nordul Franței, după ce în locomotivă s-a declanșat un incendiu, susțin surse concordante citate de AFP.

Garnitura s-a oprit duminică în jurul orei 21.00 (20.00 GMT) la sud de Arras, ‘după ce un incident electric s-a produs într-o locomotivă provocând un incendiu’, informează Eurostar într-un comunicat.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. ‘Nu a existat niciun rănit’, au indicat salvatorii veniți la fața locului.

Problema electrică a dus la o întrerupere a furnizării de curent electric, ceea ce i-a lăsat pe pasageri în întuneric, a precizat Eurostar, confirmând mărturiile pasagerilor pe Twitter.

‘Două locomotive diesel au venit apoi pentru a tracta trenul până în gara din Arras, unde pasagerii au fost transferați într-un alt tren Eurostar’, menționează compania.

Călătorii, care inițial trebuiau să sosească la Paris la 20:47 (19:47 GMT), au ajuns în capitala Franței în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei locale 04:30 (03:30 GMT).

 

 

 

Sursa: www.agerpres.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu