400 de studenți arhitecți din ţară, la Arad

Niciun comentariu

400 de studenți arhitecți, alături de profesori de la toate cele 6 facultăți și universități de arhitectură din țară sunt prezenți la acest sfârșit de săptămână în Arad pentru Concursul Anual al Studentilor Arhitecti C|A|S|A.

La evenimentul de deschidere care a avut loc vineri, 3 martie, la Teatrului Clasic Ioan Slavici a participat viceprimarul Municipiului Arad, domnul Călin Bibarț. Domnul viceprimar Călin Bibarț a propus și făcut demersurile necesare la Ministerul Apărării pentru vizitarea Cetății Aradului de către studenții participanți la concurs. În cuvântul de bun venit adresat studenților arhitecți, domnul viceprimar a spus:

“Ne bucurăm să vă avem oaspeți în orașul nostru și sper ca vizita la Arad să fie pentru toți o experiență plăcută și benefică profesional. Zona istorică a Aradului oferă ocazia de studiu a unei diversități stiluri arhitecturale dar și ocazia de a învăța din erorile care au fost făcute de-a lungul timpului de arhitecții sau urbaniștii din diverse epoci. ”

Concursul Anual al Studenților Arhitecți C|A|S|A este conceput și organizat de către asociațiile studențesti din România: Asociația de la 4 (Asociația studenților arhitecți din Timișoara), A.St.A. Cluj (Asociația studenților arhitecți din Cluj-Napoca), A.S.A.I. (Asociația studenților arhitecți din Iași).

 

Category: Arad
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu