Scandal sângeros în nordul stațiunii Mamaia. Doi bărbați au fost înjunghiați!

Niciun comentariu

Un conflict iscat duminică dimineaţă între aproximativ zece persoane, într-o parcare din apropierea unui club din nordul staţiunii Mamaia, a fost aplanat de jandarmi, doi indivizi cu plăgi înjunghiate fiind transportaţi la spital, potrivit autorităţilor locale.

Reprezentanţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au anunţat că una dintre persoanele implicate în scandal a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe, având o plagă la un membru superior.

Conform Grupării de Jandarmi Mobile ”Tomis”, autorităţile au fost alertate prin numărul unic de urgenţă 112 pentru aplanarea unui conflict spontan, în apropierea unui club din nordul staţiunii Mamaia.

La sosirea jandarmilor, trei dintre scandalagii, care aveau asupra lor cuţite şi agresau două persoane, au fost somaţi, imobilizaţi şi încătuşaţi, alţi cinci-şase implicaţi în conflict reuşind să fugă.

Cinci persoane au fost conduse la Poliţia Mamaia pentru continuarea cercetărilor, ei fiind acuzaţi de port ilegal de armă albă, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală. Ulterior, unul dintre cei cinci suspecţi a fost dus la SCJU pentru acordarea de îngrijiri medicale, potrivit GJM ”Tomis” Constanţa.

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu