Scandal monstru la Piteşti între doi soţi. Restaurant devastat, bărbatul a ajuns la spital cu mâna tăiată, soţia cu părul smuls

Niciun comentariu

Scandal monstru la Piteşti, un bărbat şi soţia sa au ajuns la spital după ce mai întâi s-au bătut. Înnebunit de gelozie, soţul a devastat resturantul pe care îl deţine împreună cu femeia.

Scandalul s-a petrecut în restaurantul pe care familia îl deţine pe centura Piteştiului. Beat şi convins că nevasta îl înşeală, bărbatul a luat o rangă şi a distrus mobilierul şi geamurile localului. Apoi şi-a alergat soţia şi spune ea, a şi lovit-o.

Câţiva martori au auzit ţipete şi au sărit să-i despartă. Imediat au sunat şi la 112. Mai mulţi poliţişti dar şi un echipaj de pe ambulanţă au ajuns la faţa locului. Bărbatul era grav rănit aşa că a fost dus la spital.

„Pacientul a venit în stare de ebrietate şi foarte agitat prezentand plâgi la mâna dreaptă. A dat cu pumnul într-un geam. Are mai multe tendoane tăiate. Facem toaletarea plăgii, apoi chirurgie plastică. Soţia a declarat că a fost lovită în cap. De fapt, i s-a smuls părul din cap”, a declarat un medic.

Tot pe mâna medicilor a ajuns şi femeia. Pe holurile spitalului au început iar scandalul.

Poliţiştii au deschis anchetă în acest caz.

sursa: www.romaniatv.net

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu