Restaurantul Spartan lansează cel mai frumos concept din Arad, în compania echipei UTA Arad

Niciun comentariu

În data de 8 martie, lantul de restaurante de tip fast-food Spartan isi redeschide portile din centrul Aradului, sub un concept cu totul nou. Deschiderea va fi la ora 14:00.

Toti iubitorii de gust, savoare sau sport sunt asteptati cu o multime de surprize intr-un decor proaspat amenajat si modernizat.

Evenimentul redeschiderii restaurantului Spartan va fi presarat cu o multime de surprize.

Intr-o atmosfera specifica, oaspetii vor fi intampinati de jucatorii legendarei echipe de fotbal UTA Arad. Insa, surprizele nu se opresc aici!

Primii 100 de clienti vor fi premiati. Dintre acestia, primii 10 vor primi in urma unei extrageri, un cadou un echipament al echipei UTA Arad cu toate semnaturile jucatorilor, primii 50 de clienti vor beneficia de sucuri gratuite, iar restul vor primii un mic cadou din partea Spartan.

Calitatea produselor si a serviciilor Spartan este recunoscuta si apreciata de catre toti clientii. Conceptul restaurantului este inspirat din bucataria greceasca, dar a fost individualizat si dezvoltat in mod original, astfel meniul este format din preparate dupa retete proprii, iar sosurile servite sunt marca inregistrata.

Te invitam sa descoperi gustul legendar al produselor Spartan si sa te bucuri de celelalte surprize frumoase pregatite.

 

 

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu