McDonald’s ofera produse la pachet prin McDelivery

McDonald’s vine în întâmpinarea clienților și le oferă posibilitatea de a lua produsele preferate la pachet („take-away”) în 61 de restaurante din țară. Astfel, clienții pot alege opțiunea care le este cel mai la îndemână: la McDrive, la pachet direct din restaurant sau din confortul casei, prin McDelivery. McDonald’s a implementat cele mai stricte măsuri de igienă și siguranță, în conformitate cu noile reglementări și pentru a asigura protejarea tuturor angajaților și a clienților.

McDonald’s are implementate proceduri stricte de siguranță alimentară, igienă și dezinfectare, care respectă toate reglementările și recomandările autorităților. Accesul în restaurant este permis strict pentru a lua comanda la pachet, iar spațiul din restaurant este delimitat cu marcaje.

Cu multă responsabilitate și grijă pentru siguranța tuturor, le oferim clienților noștri încă o opțiune accesibilă pentru a se bucura de produsele preferate. Suntem foarte bine pregătiți din punct de vedere operațional, ne-am adaptat rapid și am implementat o serie de proceduri suplimentare pentru a răspunde noilor reglementări ale autorităților. Fie vorbimde comenzile la McDelivery, McDrive sau la pachet din restaurant, întregul proces de preparare, ambalare și predarea comenzilor este gândit cu foarte mare atenție pentru a oferiproduse sigure și a susține protejarea echipei, clienților, precum și a curierilor. bucur putem răspunde nevoilorclienților noștri și în această perioadă dificilă și vom continua venim în întâmpinarea lor cu soluții rapide și sigure, așacum am făcut-o întotdeauna,a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

 

Category: mandri.ro
Tags: , , ,
Meniu