Ionuţ Negoiţă, audiat în cazul de fraudă de aproximativ 4 milioane de euro la Dinamo. Patronul clubului, tranşant la… Ionuţ Negoiţă, audiat în cazul de fraudă de aproximativ 4 milioane de euro la Dinamo. Patronul clubului, tranşant la ieşirea din parchet

Robert Negoita Custom

Ionuţ Negoiţă s-a prezentat, miercuri, la Parchetul Bucureşti, acolo unde a fost audiat de procurori după ce a fost acuzat de bancrută frauduloasă. Patronul lui Dinamo ar fi fraudat statul cu 18 milioane de lei, aproximativ 3.9 milioane de euro.

Negoiţă este acuzat că în perioada 2014-2016, atunci când Dinamo s-a aflat în insolvenţă, ar fi ascuns active în valoare de 18 milioane de lei, care nu au fost curpinse în planul de reorganizare, fiind prejudiciaţi creditorii societăţii, scrie ProTV.  În aceste acţiuni ar fi fost implicat şi administratorul special al clubului. În cazul în care va fi găsit vinovat, patronul lui Dinamo riscă o pedeapsă cuprinsă între 6 luni şi 5 ani.

La ieşirea de la audieri, Ionuţ Negoiţă nu a făcut foarte multe comentarii şi s-a rezumat în a spune că încă este în căutarea unui investitor la Dinamo.

Acuzaţia de bancrută frauduloasă se aplică unei persoane care falsifică, sustrage sau distruge evidenţele debitorului ori ascunde o parte din activul averii acestuia, înfăţişează datorii inexistente sau prezintă în registrele debitorului, în alt act sau în situaţia financiară sume nedatorate sau înstrăinează, în caz de insolvenţă a debitorului, o parte din active scrie prosport.ro

Categorie: mandri.ro
Tags: dinamo, Frauda fiscala, insolventa, ionut negoita, patron

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici