“Interzicerea imnului de stat = trădare națională”. Nou atac la adresa Elisabetei Lipă după interzicerea intonării imnului la meciurile disputate în campionatele interne

Niciun comentariu

Nou atac la adresa Elisabetei Lipă. Scandalul interzicerii intonării imnului național al României la meciurile disputate în campionatele interne a ajuns şi la Dej.

Galeria echipei de volei Unirea a afișat două mesaje dure la adresa ministrului Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă. Totul după ce aceasta a declarat că Legea nu permite intonarea imnului național înaintea competiţiilor sportive interne. Lipă a mai fost contestata de suporteri și la Târgoviște, la un meci de baschet.

Suporterii din Dej au afișat două banere cu mesajele „Interzicerea imnului de stat = trădare națională” și „Ținutul secuiesc nu există”, cel din urmă fiind agățat de gardul de la peluză. Asta doar până în setul al doilea, când polițiștii locali le-au cerut suporterilor să dea jos banner-ul de pe gard.

Referitor la scandalul cu interzicerea intonării imnului înaintea competițiilor oficiale, ministrul Sportului, Elisabeta Lipă, a spus recent că a fost înțeleasă greșit după ce ministerul pe care îl conduce a trimis federațiilor o adresă în care se spunea că intonarea imnului înainte de meciuri este interzisă.

De altfel, și la Târgoviște, fanii echipei de baschet CSM au fost duri la adresa lui Lipă într-un mesaj afișat pe un banner, în care au facut-o trădătoare.

Scandalul a izbucnit după ce la meciul din Liga Naţională de baschet feminin Sf. Gheorghe – „U” Cluj, după imnul României fanii gazdelor au cântat imnul Ţinutului Secuiesc, moment în care jucătoarele echipei din Cluj şi-au continuat încălzirea în tot acest timp, fiind huiduite de suporterii echipei gazdă.

 

 

 

 

 

 

Sursa: www.b1.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu