Descinderi în Arad, Timiș și Caraș-Severin. Se caută traficanții de țigări!

Niciun comentariu

Polițiștii de frontieră timișoreni au descins în zeci de locații pentru a destructura o rețea de traficanți cu țigări ce aducea tutun din Ucraina. În total, 20 de persoane urmează să fie duse la audieri. Descinderile au avut loc în miercuri, în Timiș, Arad și Caraș-Severin.

Astfel, polițiștii de frontieră, coordonați de procurorii DIICOT, au descins încă de la ora 6 în locuințele traficanților. Aceştia au primit sprijinul celor de la Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad şi Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin. Au descins în 20 de locații și au controlat chiar și autoturismele liderilor și membrilor grupării specializate pe contrabandă.

„Gruparea infracţională formată din 18 cetăţeni români, majoritatea domiciliaţi pe raza judetelor Timiş, Arad şi Caraş Severin, acţiona pe raza acestor judeţe şi era structurată pe mai multe paliere, respectiv organizatori, furnizori transportatori şi cumpărători, fiecare dintre aceştia având roluri si atribuţii precis delimitate. Astfel în perioada iunie 2015-mai 2016 printr-o monitorizare permanentă a grupului infracţional şi activităţi specifice de contracarare a acţiunilor ilicite de contrabandă executate împreună cu ofiţerii din cadrul D.G.I.P.I. – S.I.P.I. Timişoara şi Serviciului de Operaţiuni Speciale Timiş, poliţiştii de frontieră timişeni au confiscat importante cantităţi de ţigări de contrabandă de provenienţă ucraineană”, se arată într-un comunicat.

FOTO: arhivă

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu