Denunțătorul din Microsoft rupe tăcerea. Mărturia lui Dragoș Rișcanu despre execuția procuroarei DNA

Niciun comentariu

Omul de afaceri Dragoș Rișcanu, cunoscut pentru dezvăluirile sale din culisele afacerii Microsoft, a vorbit în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena3, despre execuția Mihaelei Moraru, într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului Mihai Gâdea.

 Dragoș Rișcanu a afirmat în urmă cu puțin timp că Mihaela Iorga Moraru are documente care o pot trimite pe Laura Codruța Kovesi direct în pușcărie.
 „Am afirmat asta pentru că vorbim de documente care se regăsesc la DNA, în dosarele pe care noi le avem acolo. Eu am făcut denunț referitor la Microsoft și la Uniunea Europeană, în anul 2005”, a afirmat Dragoș Rișcanu.

„La vremea respectivă, s-au făcut pași importanți în desfășurarea evenimentelor în investigațiile pe care Mihaela Moraru le făcea pentru că în anul 2012, spre sfârșitul mandatulul doamnei Kovesi, a început investigația penală împotriva Microsoft-ului”, a mai dezvăluit Dragoș Rișcanu.

„Noi acum avem deschise anchete la nivelul Uniunii Europene , având în vedere că Kovesi nu a lucrat singură și poate este vinovată doar de faptul că a fost prea tânără și naivă”, este de părere Rișcanu scrie antena3.ro

Category: mandri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu